Maatwerk in orgelmeubilair

Vanaf 2008 is Ter Maaten Houtbewerking met een afdeling Orgelmeubilair actief in de orgelbouw. Er zijn inmiddels meerdere werken gerealiseerd. In de HHG te Harskamp is een gebruikt instrument geplaatst m.m.v. de heer Van de Weerd. De kas met liturgisch centrum is geheel door deze afdeling uitgevoerd. De slanke orgelkas in Sliedrecht bestaande uit gefineerd esdoorn is eveneens door Ter Maaten Orgelmeubilair geleverd. Ook voor de HHG in Putten is een gebruikt orgel uit Gelsenkirchen (D) voorzien van een nieuwe kas die past in het kerkgebouw en qua uitvoering aansluit bij het liturgisch centrum. In 2012 is in opdracht van de HHG te Oldenbroek een orgelkas gerealiseerd. Ook voor de grotere huisorgels, hetzij particulier of voor een vereniging, worden met regelmaat de kas met houten onderdelen geproduceerd.

Ook voor uw prive of vergader vertrek is het mogelijk in samenwerking met MIXTUUR e.a. een speciaal meubel te vervaardigen met Hauptwerk klanken waardoor u zich waant in welbekende kerkzalen.

Wilt u meer weten over de specialistische dienstverlening van Ter Maaten op orgelgebied? Of wilt u als orgelcommissie eens met ons om de tafel? Maak dan een afspraak! U kunt ook even het contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u.

Home>

Maak een afspraak!

Geïnteresseerd? Bel ons voor een afspraak. Kunt u meteen onze toonkamer zien!

0318 - 457 366